Två år

Två år. Igår firade jag och blivande maken två år tillsammans.

Tid är en sån udda sak. Två år känns på en gång som en evighet och som att jag kunnat blinka förbi det. Jag kommer knappt ihåg livet utan honom i det; det jag minns är tomheten och längtan efter någon, vissheten i att den där någon skulle komma men jag ville så förtvivlat gärna veta när, ha det nu. Nu har jag det och jag vill aldrig släppa taget. Den 20 juli säger vi ja till varandra inför våra vänner och familj. Det är något jag knappast trodde skulle ske, än mindre efter så kort tid tillsammans – men med honom känns det självklart.

Efter att vi båda slutat jobba igår (akuten, ett av de segaste pass jag haft där med extremt få patienter men tack och lov för roliga arbetskamrater) gick vi hem tillsammans och bestämde oss för att gå ut och äta för att fira. Eftersom några andra restauranger vi ringde hade fullt blev det Stångs Magasin och det är ju inte på något sätt otrevligt. Det blev avsmakningsmeny, såsom det brukar bli på Stångs för vår del, för att det är roligt att sitta i flera timmar och äta grymt god mat. Precis så blev det även denna gång och efter ett drygt tre timmar kom vi därifrån, kalasmätta och belåtna.

Maten på Stångs igår (en del av den). Mums!

Maten på Stångs igår (en del av den). Mums!

<3

Och så jag...

Och så jag…

Det var en riktigt mysig middag. Välbehövlig i diverse annan stress som just nu pågår. Utbildning inför sommarjobbet i tisdags som höll på att skrämma slag på mig för att det lät så svårt. Har sedan dess fått fixat en handledare som kan hjälpa mig så att arbetet blir rätt. Känns viktigt när det handlar om 150 000 kr bara i värdet av de analysgrejer jag behöver…

På tal om ingenting hittade jag på jobb igår denna lapp:

I found this funny...

I found this funny…

Kommentera!

Post Navigation