Dag två – start, dag tre!

Klockan är 7.49, jag ska strax iväg till skolan. Börjar inte förrän 8.30, men jag hittar inte i närheten av bra och dessutom måste jag cykla upp till Glasentrén för att lägga matlådan i kylskåpet innan jag försöker hitta vidare.

Gårdagen var nästan lika busy som måndagen, men kändes mindre utmattande. Dagen var fylld av skola mellan 8.30 och 17 – däribland föreläsningen “Från cell till organ” och på eftermiddagen lektioner i mikroskopi – och därefter tog Superfaddrarna över. Fadderiet (äldrestudenter i solglasögon och gröna slag på fracken) gav oss i uppdrag att skriva en hyllningssång innehållande vissa specifika ord, så varje Superfaddergrupp fick göra det. Vår grupp valde melodin till “Jag vill vara din Margareta”. Dessa fina låtar fick vi sedan framföra på första sittningen som hölls på kvällen. Sittningen var både lik och olik de som är i Lund; mest olikt var maten men den berodde, enligt Superfaddrarna, på att budgeten för nollningen är liten och därmed blir maten därefter. Men vi hade trevligt, helt klart.

Fejkstudenterna vi haft i klassen avslöjades och alla jag stött på hade jag rätt om (sju av nio, tror jag). Vissa var lite mer uppenbara än andra, framför allt dag två…

Kom hem vid elvatiden och gick nästan raka vägen i säng – och så upp igen sju… Lite trött, men fortfarande mycket glad :)

Kommentera!

Post Navigation