Rabattkuponger FTW

Mamma borde vara stolt över mig. Rabatter FTW.

Stadium skickade ut ett erbjudande om 30% rabatt på allt man köper på Stadium.com, vilket ju är trevligt. Men jag tycker inte om att köpa saker utan att testa. Igår eftermiddag, när skolan var slut för dagen och jag ändå skulle till stan, gick jag in om Stadium och provade lite kläder (majoriteten av de 3/4-byxor jag använder vid träning börjar bli mer grå än svarta av total urtvättning; det blir så när man tränar mer eller mindre varje dag). Hittade saker jag ville ha… och gick hem och beställde det idag. Dessutom hade nätet fler erbjudanden som gjorde att man fick ännu mer rabatt. För två tröjor som vardera kostat 179 kr i originalpris betalade jag istället 69,50 kr/st…

Mycket trevligt.

Idag har jag varit en effektiv liten arbetsmyra. Sov inte särskilt länge och kunde således gå upp och börja jobba ganska tidigt. Gjorde en del jobb innan frukost. Har fått ett intressant uppdrag där jag ska göra om en bild till en “tusch-känsla”. Bara enkla penseldrag. Började på den i Illustrator och får nu se om kunden är åt det nöjda hållet, eller om jag är helt fel ute. Roligt uppdrag iaf.

Sedan har jag även suttit på biblioteket i 1,5 timme och läst om etik. Fortsatt intresse av dödshjälpsfrågan och eftersom vår basgrupp för närvarande hanterar ett scenario om just dödshjälp är det faktiskt studieaktuellt den här gången. Har anteckningar nog för ett eller två inlägg till här också och det skall bli intressant att höra min basgrupp argumentera om dödshjälp på måndag.

Därefter träning. Gymmet är otroligt lugn och skönt på alla tider som inte är direkt passanknutna eller direkt när många slutar jobba vid 17-tiden. Udda tider som fredag kväll, lördag eftermiddag eller… tja, alla andra tider som inte är de ovanstående, är där nästan inget folk.

Får gå och handla (även där rabattkupong :)) om en liten stund och sedan blir det ytterligare en lugn kväll. Mys.

Kommentera!

Post Navigation