Den här gången kom det tidigt

Vissa gånger kommer ångesten tidigare än andra. Den här gången kom den igår kväll, och kändes ungefär som att gå rakt in i en betongvägg. Sedan dess har det suttit någon illvillig snubbe med handen runt min magsäck och kramat om den. Det är ingen vidare bra känsla.

Kompendiet för T8 har gått och blivit 175 sidor långt, vilket är det största to date. Visserligen kommer en del sidor av att jag bara inte vill ha totalt fullklottrade sidor utan föredrar lite luft, men ändå. Det mesta är fulladdade sidor. Och jag sitter där och tänker, “Ja, hur var det nu. Betablockare. Vi läste dem på T3 och jag borde verkligen kunna det här men jag har ingen jävla aning om vad de ska vara bra för.” Det är otroligt stressande.

Igår och idag har jag gjort i stort sett klart min korrekturläsning av kompendiet. Det var ett mål, eftersom jag ville ha läst allt en gång innan tenta-P. Tenta-P börjar på onsdag. Skräckblandade känslor, inte säker på att de är blandade med någon förtjusning alls. Det är roliga ämnen, men det kryper i kroppen av att bara vilja ha det gjort, ha det avklarat.

Efter tentan väntar ett par dagar ledigt innan sommarjobbet drar igång. Det ska bli väldigt skönt med några dagar av jag-behöver-verkligen-inte-göra-någonting-idag.

Har bokat en resa för semestern också. Kroatien. Charter, för någonstans kände jag och L att vi inte orkade med något mer komplicerat än så. Charter till ett trevligt hotell med en trevlig pool och möjlighet till havsbad. Eventuellt lite dykning. Förhoppningsvis trevlig mat och en veckas lugn och ro.

Kanske lite dumt att lägga det över min omtenta, men det tänkte vi inte på innan. Så, ännu mer press att klara det på första försöket.

Och sen ska man lyckas få lite bra sömn under veckorna som kommer inför tentan.

Yeah.

Kommentera!

Post Navigation