Fixardag

Idag är en sån där fixardag. Min to-do-lista är en halv mil lång och jag kommer inte komma igenom den, men det känns allt som oftast bättre att ha saker och ting uppspaltade. Sambon somnade som en stock igår kväll medan jag låg i en timme och funderade och tänkte och planerade för saker jag behöver fixas.

Det här med halvstort bröllop är inte helt snutet ur näsan.

Gick upp med L klockan sju imorse, vilket har fått till följd att dagen känts väldigt lång och produktiv. Har skickat arton mail sedan dagens början och därmed har en del saker kunnat kryssas av. Catering vet nu hur många gäster som kommer på bröllopet (44) (hoppas nu att ingen kommer på i efterhand att de är vegetarianer eller allergiska eller något annat), fotografen har fått en del information om dagen, och vår eminente toastmaster (lillebror) och vårt värdpar (mamma och pappa) har fått lite information vidarebefordrad från Bjärka-Säbys ansvarige. Yay.

Har också styrt en del med jobb, sommarjobb likväl som annat. De kit jag ska använda för att analysera blodproverna i sommar har nu – till slut – anlänt, vilket är skönt, för vi ska ju börja nästa vecka.

Så det är det som händer. Medan andra jublar över sommarlov eftersom tentorna på läk är den här veckan, sitter jag och har det ganska lugnt och skönt ändå. Igår gick jag en runda på stan – och hämtade ut min underbara vigselring – och jag kunde ströva fritt utan något krav på att jag skulle hem och plugga. Så skönt. Idag trillade det in 30 nya högskolepoäng i LADOK eftersom T6 räknas som avslutad. Tänk så trevligt, få poäng utan tenta. Det hade jag kunnat vänja mig vid.

Kommentera!

Post Navigation