Insamling för Läkare Utan Gränser

Jag tänkte så här.

Idag är det den första oktober, officiellt höst. Under hela den här månaden tänker jag ge alla pengar jag får in på försäljningen av mina kompendier till Läkare Utan Gränser.

Läkare Utan Gränser har just nu ett stort behov av donationer eftersom flera svåra katastrofer pågår samtidigt – ebola i Västafrika, grymheter i Irak och Sudan, enormt lidande i Gaza. Så de behöver pengar.

Jag har varit månadsgivare sedan flera år tillbaka, men har funderat på en sån här “drive” ett tag.

Så, om ni köper ett (eller flera) kompendier den här månaden så går pengarna oavkortat till Läkare Utan Gränser. Ni kan välja att skicka pengarna till mig så skickar jag dem vidare i slutet av månaden, alternativt göra en inbetalning direkt till Läkare Utan Gränser och skicka en screendump eller liknande till mig. Vill ni så får ni ju gärna ge mer än de 50 kr jag tar för kompendierna, det är helt upp till er.

Vill ni inte köpa kompendier så tycker jag ändå att ni kan gå in och ge en slant. Skicka gärna ett mail eller skriv en kommentar om ni gör det. De gör ett alldeles enormt arbete som behöver stöd. Och ni får så klart gärna sprida det här vidare.

I slutet av månaden kommer jag skriva hur mycket vi samlat in, om det har kommit in något.

Kommentera!

Post Navigation