Kompendiekampanj för Rosa bandet

För ett år sedan körde jag en månadslång kampanj med mina kompendier för att samla in pengar till Läkare utan gränser. Det är en organisation jag verkligen tror på, och som jag stöttat som månadsgivare i många år. Jag tror helt och fullt på att hålla sig till en eller möjligen två organisationer som man stöttar ekonomiskt, till exempel som månadsgivare, för att organisationerna ska veta hur mycket de har att röra sig med och bättre kunna planera sin verksamhet.

Men när jag nu i år tänker köra samma kampanj igen – alla intäkter från försäljning av mina kompendier under månaden går till välgörenhet – så kommer det trots detta inte att gå till Läkare utan gränser.

Det här året blir jag del av Rosa bandet-kampanjen (alldeles inofficiellt). Det här året är det personligt. Det här året raserades tillvaron för en vän precis samtidigt som jag blev mamma. Det här året går pengarna istället till Cancerfondens bröstcancerfond.

Kompendierna kostar som vanligt 50 kr/st. Maila mig vilket/vilka kompendier du önskar och sätt över pengar till mig eller skicka direkt till Rosa bandet/Cancerfonden. När månaden är slut kommer jag lägga upp hur mycket vi samlat in.

Här finns information om respektive kompendium. Kompendier finns för termin 3, 4, 5, 7, 8, 9, och 10.

Vill ni inte ha något kompendium får ni givetvis gärna ge en gåva ändå.

Och är du kvinna och läser det här? Känn igenom dina bröst. Nu. Tro inte att du är för ung för att det ska drabba dig, eller att det helt enkelt inte händer dig. Det kan hända dig, och det kan ha räddat livet på min kompis att hon känner igenom sina bröst regelbundet.

Kommentera!

Post Navigation