Pic spam: Flytt :)

Här kommer en hel hög bilder från flytt fram till nu :)

Gamla lägenheten packas ihop.

Gamla lägenheten ihoppackad.

Flyttorganisering på hög nivå.

Tom gammal lägenhet.

Flyttkatter undrar vad som pågår.

4/6 av flyttgänget.

Lunch på Sibylla med J och K.

På plats i kaoset...

Sovrummet oorganiserat...

Sladdkaos på mediabänken.

J satte snabbt upp mina högtalare som jag har till datorn i vardagsrummet istället och kopplade in sin Iphone – för tystnad kunde han ju inte jobba i. Jag behöll det hela tills datorn var inkopplad, så att jag kunde lyssna på musik från podden medan jag fixade med allting.

Katt i kaos.

Sa ju att jag skulle laga en massa matlådemat :)

Det blev en maaassa matlådemat. Nio boxar med köttfärssås och ett helt gäng annat. Åtta bitar lax (hälften bara lätt kryddade och stekta, hälften med pesto/parmesan/cashewnötter, två kilo kyckling (gjorda på diverse sätt – kyckling i kokosmjölksås med grönsaker, kyckling med nån thai sås, kyckling enligt nåt annat recept jag hade. Fläskfilé enligt receptet jag länkade till då.

Matlådor - köttfärssås i mängder

Hur man använder hela sin cykels kapacitet... Dagens rosa kuddar, lampa till sovrummet, och diverse annat :)

Bestämde mig för att lägenheten var för steril i bara vitt. Det visste jag väl på förhand att den skulle bli, men idag var det iaf dags att lägga in lite färg i den. Så jag åkte ner på stan och hittade knallrosa kuddar och rosa plastblommor (Lagerhaus) och bordslöpare (Åhlens), en taklampa till sovrummet (Clas Ohlson), och tre kaktusar i en kruka med rosa detaljer. För jag gillar rosa. Det var ganska mycket att släpa hem, men det blev snyggt när det var på plats. Tycker jag åtminstone, och i det här fallet är det min åsikt som räknas :)

Finally! Min lägenhet, ganska i ordning!

Mer vardagsrum...

Bord och stolar fyndat på Blocket.se :) Det blev betydligt mycket billigare än att köpa det nytt, helt klart. Den vita Benno DVD-hyllan är också fyndad på Blocket – 100 kr. Perfekt, och dessutom slapp jag montera det. Ska köpa en sittpall i samma serie som soffan (Kivik) från IKEA när mor och far kommer hit med bil, och så får jag hitta ett soffbord. Men man behöver inte köpa allt direkt och det funkar som det är. Mattan är übermjuk :)

Sovrum, inkl katt.

Det ska upp nån tavlor ovanför sängen förr eller senare också. Har mina Tanzania-bilder i svarta ramar som jag hade ovanför sängen i Malmö, tror de får bo ovanför sängen här också. Och ska kanske hitta ett nytt överkast. Men det är inte riktigt prioriterat just nu.

Användning av IKEA-saker på sätt som inte var meningen: bestickhållare för smycken i garderob.

Gick omkring på Tornby-området igår – gick på Biltema och sedan IKEA – och letade efter något praktiskt sätt att ha smycken i garderoben och smink/hårgrejer/annat i badrummet. Snubblade över de här plastsakerna på köksavdelningen och tänkte, ‘det där skulle kunna funka’. Tog en stor variant – ovan – till smyckena, och två mindre att ha i badrummet. Så nu bor nagellacken, hårsnoddarna och diverse annat i en liknande konstruktion. Tog också en back på hjul från barnavdelningen att ha kattsaker i (mediciner och diverse annat), i ett av köksskåpen ^^

Vardagsrum från andra hållet :)

Mattan är en vinstmatta som mamma och H (eller mamma och pappa? Minns inte) vann förra året. Eller ja, de vann två orientaliska mattor värda en massa pengar. Eftersom de inte hade plats för den åkte vi och bytte in dem till den här ryamattan istället. Den är grå med hintar av blått, även om det inte syns här.

One Thought on “Pic spam: Flytt :)

  1. water333 on 5 October 2010 at 20:32 said:

    A very nice place you’ve got there..Oh and congrats to Med school.

    Oh, and the guys aren’t bad to look at either..LOL..

    Cheers,

Kommentera!

Post Navigation