Pic spam: hall, solnedgångar, katt!

Dags för lite bilder igen.

Eftersom jag är en envis människa som inte alls trivs med motgångar satte jag helt sonika upp hatthyllan i de två hål som redan fanns. Den sitter nu hårt åtskruvad i dem och verkar inte röra sig en millimeter när jag känner på den. Så jag satsar på det så länge. Så får vi se sen. För jag kommer inte in i väggen med borren. Dumvägg.

Målande av hatthylla på vardagsrumsgolvet. Katter hölls utelåsta på balkongen för säkerhets skull.

Hatthyllan Ställ (IKEA, som det mesta annat här :)) fanns bara i björk och svart, och jag ville varken ha björk eller svart, jag ville ha vitt. Så då fick man måla. Köpte lackfärg och målade hela grejen tre gånger. Blev helt okej, även om delar av den var lite svår att måla snyggt. Lackfärg är dock ett rent helvete att få bort – lacknafta FTW, tur att jag hade sånt hemma.

Hatthylla uppe!

Hatthyllan uppe. Bild medvetet taget lite uppåt, för att visa att jag faktiskt lyckades sätta upp lampan i taket trots att det inte går att borra i taket. Silvertejp går verkligen att använda till allt. Gjorde en brygga som jag tejpade fast i den befintliga metallplattan som lampan hänger i. Brygga + krok i taket = lampa som sitter uppe. Man tager vad man haver.

Bättre bild :)

Hatthyllan i användning! Med två skruvar ett par centimeter in i väggen sitter den hårt. Tror det funkar utmärkt, även om jag gärna tar fyra skruvar om tillfälle ges att sätta i fyra skruvar… På golvet syns min kombinerade sittbänk och kattlåda, vilken katterna accepterat utan problem. Den minskar mängden sand i lägenheten ganska drastiskt, så det är väldigt praktiskt.

Har en del snygga solnedgångar :)

Annan solnedgång...

En sista solnedgång :) (for now, anyway)

Katt i handfat

Till slut, en bild av en av mina två pälsklingar. Mina gosungar, det är tur att man har någon att komma hem till. De håller mig sällskap när det blir lite ensamt. Tara fann att handfatet i badrummet var ett alldeles utmärkt ställe att ta en eftermiddagslur på.

Kommentera!

Post Navigation