Set me free

Jag drömde i natt. Tänk vad drömmar kan säga, vad de kan berätta för ens medvetna från djupet av det undermedvetna.

Ord som aldrig kommer sägas, men min reaktion till dem. Att få testa en scen, en verklighet, utan att det faktiskt sker på riktigt.

Jag har en drömtydningsbok eller två (intresserad av det nån gång i tidiga tonåren), men här behövs inga tolkar. Här var det rättframt, verklighetstroget. Inga konstiga färger eller människor i underliga roller som de inte alls ska ha. Här var det han och jag. I månader har jag drömt om oss men aldrig har jag reagerat som jag gjorde i natt.

Mina egna ord gör mig fri. Mina egna ord till honom.

Det blev aldrig något avslut. Kanske vill jag själv skapa ett. I så fall kan jag bara tacka mitt eget undermedvetna.

Kommentera!

Post Navigation