T10-tenta skriven

Där bildtentan fallerade fullständigt som mer eller mindre komplett irrelevant för tio terminers plugg (imponerande att lyckas med det) var T10-tentan desto bättre, i min mening. 101 poäng fördelade på två psykfall (ångest och ätstörning), ett neurofall (det enda som kändes ganska perifert för terminen), ett FoF-fall (genusfrågor) och ett geriatrikfall (mycket palliation). Neurofallet handlade om dystrofia myotonika, vilket såvitt jag kan minnas nämnts som en väldigt liten del av en föreläsning. I mitt kompendium tror jag att det tar upp typ fem rader. Så det var jag väl inte helt lycklig över, lika lite som att det som del av fallet fanns att tolka EMG och sånt. Inte något jag lärt mig den här terminen.

Men på det hela taget en schysst tenta, så får vi se nu om det gick vägen. Jag gick åtminstone en och en halv timme innan sluttid, tyckte det gick ganska fort att skriva. Men vem vet, jag kanske missade en massa. Vi får se.

Idag har varit första dagen på ledigheten. Jag har gått till stan, hämtat L från jobb innan lunch eftersom de har halvdagar på fredagar, och vi har varit på Tornby en runda. Nu till kvällen har jag varit fiskeänka – L åkte iväg med en arbetskamrat för att fiska. Fick en bild på en firre, så de verkar ha haft det bra.

Bildtentaresultat kommer enligt klasskompisar inte på ett tag än, men efter det är det väl dags att öppna böckerna igen. Tills dess tänker jag vara leeeedig.

Just det, grattis alla er som nu tagit examen – Facebook svämmar över av glada miner från diverse program :)

Kommentera!

Post Navigation