Tack.

Egentligen ett privat inlägg, men eftersom det innehåller ett tack till alla er som bryr er får det vara publikt ändå.

Okej, så… mår väl inte särskilt bra just nu. Underdrift egentligen.

Men det är skönt att inse att jag faktiskt inte är ensam, trots att det känns så mest hela tiden just nu. Att veta att det finns folk som bryr sig.

Just nu vet jag inte alls varför jag flyttade. Det tog mig år att bygga upp den sociala krets jag levde i i Malmö, så varför jag inbillade mig att jag skulle kunna bygga upp samma sak på annat håll innan jag förföll i mörker vet jag inte. Allra minst när hösten tränger på och det mest bara är grått hela tiden.

Jag vet inte hur det kommer gå och vet inte vad jag kommer göra. Just nu känns det mest lockande att gå kvar här tills jag kan byta till Lund och flytta hem igen, för sex år här känns oändligt. Det är en fungerande plan, eftersom jag förhoppningsvis vid det laget (det är absolut tidigast till termin tre jag möjligen skulle kunna byta, om jag har mycket tur (och då lär jag få gå om en del, men det är ett problem jag tar då)) har vant mig vid att bo här och skaffat ett liv jag faktiskt inte vill lämna.

Oavsett vilket, tack till er som hör av er och vill hjälpa. Det är upp till mig själv att hjälpa mig, men era tankar och närvaro är en bit på vägen.

4 Thoughts on “Tack.

 1. Elin on 27 October 2010 at 18:09 said:

  Kom till Stockholm – vi kan titta på tjejig film och jag kan äta jätteonyttig tröstmat och du kan äta ganska nyttig tröstmat eller vad du nu äter ;o) Iof inte den här helgen, eftersom jag ska flytta – men en annan!

 2. frida on 27 October 2010 at 20:47 said:

  Nu känner jag inte dig, men jag tycker att du verkar vara en underbar person. Jag gillar din blogg väldigt mycket och du framstår som den typen av person som jag skulle ha uppskattat att ha som nära vän.

  Jag förstår verkligen hur du känner – då jag själv flyttat till en helt ny stad två gånger i mitt liv. Dessutom kan jag tänka mig att det känns ännu jobbigare på grund av att de flesta du läser med är så unga. Även om jag är säker på att du egentligen vet det så skadar det inte att höra det igen -> det blir bättre med tiden. Det finns massor med härliga människor här i Östergötland. Du hittar dem så småningom :)

  Om det inte hade varit sådan stalkervarning så hade jag erbjudit mig att gå på “kompisdate” med dig, haha.

  Jag hoppas att det kommer att kännas bättre snart!

 3. admin on 27 October 2010 at 21:03 said:

  Tack! Och jag tar gärna en kompisdate, oavsett stalker-varning på det. Träffa nya människor är ju precis vad jag behöver :)

 4. Frida on 1 November 2010 at 20:13 said:

  Härligt! Du kan väl skicka ett mail/lägga till mig på facebook – så kan vi boka in ngt? :) sundberg_frida@live.se

Kommentera!

Post Navigation