Tenta, check.

Tentan skriven. Jag önskar att jag kunde säga en mängd saker, där framför allt “Den där har jag klarat” och “Nu är det sommarlooov!” vore kalas. Tyvärr kan jag inte skriva någon av dem. Inte för att jag vet att jag kuggat, men för att det kan ha gått åt vilket håll som helst. Det fanns frågor jag tror jag kunde, frågor jag inte kunde, frågor med svar jag vet är riktiga och frågor med svar som var mer eller mindre kvalificerade gissningar. Skrev på alla frågor.

Sommarlovet väntar fortfarande på touch down – först är det dags för praktisk tenta på fredag. Eller muntlig. Vad det nu blir. Dagens tenta innehöll en hel hög anatomi så vi får väl se vad fredagens blir. Mer anatomi (in which case det här blir den tenta med ojämförligt mest anatomi bland alla T2-tentor de senaste åren)? Histo? FoF? FoF var inte det svåraste någonsin på den här tentan, i alla fall. Skönt det. Kranskärlsjävlarna var det värre med…

Nu äter jag choklad och dricker smoothie, för det är jag värd. Tentan tog 3,5 timme att skriva, och det går inte att skriva en sån här tenta utan att bli helt utpumpad av det. Fast lite är väl bara grejen: den totala urladdning det blir när man fokuserat inför något i nitton dagar – eller för den delen, en hel termin. Adrenalinet som pumpade runt i kroppen igår kväll var så att jag med nöd och näppe kunde somna. Lite innan halv sju studsade jag ur sängen när klockan ringde. Nu är det dags att återbetala den energiskuld som uppstått.

Ikväll ska jag gå på barnpoolsinvigning. För min pojkvän älskar barn och hans systers barn idoliserar honom och vill så klart ha med honom på invigningen. Jag vill umgås med min pojkvän och således går jag också på barnpoolsinvigning. Med tanke på hettan ute – det var varmt nog för bara linne imorse klockan 7.15 och är ännu varmare nu – kanske man ska doppa fötterna själv också.

3 Thoughts on “Tenta, check.

 1. Marie on 8 June 2011 at 13:26 said:

  Klart du är värd!!
  …men jag tänkte när jag läste; “bara” 3.5 timmar?
  Ha det så roligt i solen! Kram

 2. Oavsett vad – nu är det sommar, värme, ledigt och ffs skit i hur tentajäbeln gick tills resultatet är inne. Njut!

 3. Instämmer med Doktoranden.
  Worrying now is like trying to solve an equation through chewing chewing gum.
  Ät en glass och njut av värmen!
  P

Kommentera!

Post Navigation