Tiden flyger…

Dagens ris går till föreläsaren som inte alls kom till föreläsningen. Efter nästan en timmes väntan gav vi upp och gick hem – vid det laget hade både kurssekreterare och terminansvarige gått hem, så då tyckte vi att det var okej att vi gjorde det med.

Det är andra gången den här veckan något blir inställt, vilket är lite dålig stil. Den andra grejen (mikroskopi) fick vi mail om då den genomgången skulle startat. Denna har vi inte fått någon information om alls än så länge. Det suraste är ju att dagens tretimmarsföreläsning kommer flyttas till någon annan dag, och säkerligen en dag då vi har en massa annat att göra.

Men med den lediga fredagseftermiddagen gick jag och tränade istället. 50 min crosstrainer, 20 min löpband. Konditionsträning FTW.

Vet inte riktigt vad jag ska göra med helgen. Det verkar vara en sån där helg när alla åker till sina hemstäder och sånt, alternativt har pojkvänsmys, så jag vet inte hur mycket som faktiskt händer. Dessutom är biblioteket stängt imorgon på grund av All helgona. Lånade en fysiologibok idag för att ha något att plugga i, ska ju trots allt kunna meios och både manlig och kvinnlig genital anatomi till på tisdag. Whopee. Vid närmare eftertanke, jag har visst att göra…

Imorse läste jag ut Dorian Grays porträtt, vilket var en riktigt bra bok. Möjligt att jag gör en recension av den senare, eller något. Men den rekommenderas varmt. Nu har jag börjat på 19 minutes, Jodi Picoult, och den verkar vara så lättläst som alla säger. Framför allt gillar jag tryckningen av den boken bättre än Dorian Gray – större text, mer mellanrum = mer lättläst.

Vart denna veckan tagit vägen är jag inte helt säker på. Är mer än halvvägs genom T1 på läkarprogrammet och två veckor in i T1:B helt plötsligt. Superfaddrar för vårterminen har tagits ut och helt plötsligt kommer vi inte vara “minst” längre… tiden flyger verkligen förbi.

Kommentera!

Post Navigation