Titel… meh. Fredagkväll!

Första veckan på T1:B är till ända. Typ. Det är ju inte utan att det blir en del plugg i helgen. För närvarande minns jag inte om vad… jo förresten, DNA-replikation. Och FISH-teknik, som inte har det minsta med fisk att göra. Och telomerer. Återkommer med vad det är.

Igår hade vi frackinvigning. Bilder kommer i ett annat inlägg, för det inlägget kommer jag ju låsa. Men det var ganska roligt. MedSex med upptåg som alltid, limbo där vissa var fascinerande böjliga, och gott om fulvin, som alltid vid studentska tillställningar på HU. Efteråt var det kravall, men med tanke på att vi började klockan åtta imorse gav jag upp vid tio tillsammans med K och E, och cyklade hem istället till en väldigt lockande säng. Inte förvånande var det halvklass, max, på föreläsningen imorse. Men kravallen ska ha varit väldigt rolig. För min del säger jag: det kommer flera.

Efter sista föreläsningen idag hade vi återkoppling om vår nollning – samt början till den nollning vi ska fixa till våren. Två ansvariga Superfaddrar valdes ut och med det har planeringen börjat. We gonna rule nollning *s*

Nu sitter jag här och övar mig i att trivas med att vara själv. Med ungsbakad lax med pesto, parmesan och soltorkad tomat, samt grönsaker och couscous går det riktigt bra. Och Ben ‘n’ Jerry’s Cookie Dough Icecream. Och roliga människor på FB och msn. Och mail. Och min generella sinnesstämning.

För att avsluta detta halvsena fredagkvällsinlägg tänkte jag göra några shoutouts. Jag har seriöst fantastiska människor omkring mig (omkring kanske är ett relativt ord, men ni är i mitt hjärta). So, here goes a list. I alfabetisk ordning, bara för att jag inte kan sätta er i någon annan vettig ordning. Ni är en hög coola, snälla, roliga och underbara människor :)

A1 – vi har bara träffats en gång, men du är så stöttande och snäll och lyssnar och är alldeles underbar. Dessutom full av råd.

A2 – att vi börjar snacka är helt osannolikt med tanke på vem din bror är, men… du är smart och cool på alla möjliga sätt och det är sånna människor jag gillar att ha omkring mig :)

E1 – som erbjuder mig att komma till Stockholm för r’n’r med godis och tjejfilm. Will take you up on your offer. Och sorry att jag inte hjälper dig flytta den här gången :)

E2 – lugn och vettig och ungefär lika ointresserad som jag av hysteriskt festande. Känns bra att vi är två.

H1 – det finns ingen roligare människa i mitt liv just nu. Våra diskussioner light up my day, alldeles oavsett vad de handlar om. Ska lyckas dra hit dig, så är det bara.

H2 – njut du av San Diego. Det är trevligt att prata när du har tid ;p

K1 – trials and tribulations, men du håller en alldeles särskild plats i mitt hjärta alldeles oavsett vad som händer. Du kan skoja bort det mesta, men du vet ju att det är precis det jag behöver, så…

K2 – tror att jag kan allt om smink och studieteknik och du lär inse att jag inte kan allt om något av det, men det känns inte som att det spelar någon roll. Vi har roligt ihop :)

K3 – som skickar sms och chattar med mig och alltid vill få mig på gott humör, det är guld värt.

M1 – tack för långa telefonsamtal i nattens mörker när vi borde ha gått och lagt oss. Det enda sorgliga är att vi lär känna varandra nu, flera år efter att vi gick en utbildning ihop… men bättre sent än aldrig, och goda ting kommer till de som väntar, eller hur?

M2 – som skickade sms mitt på ljusan eftermiddag och erbjöd stöttande. Som är jättetrevlig på alla sätt och som jag förhoppningsvis lär känna betydligt bättre med tiden.

Varför heter alla namn som börjar på samma bokstav? Fånigheter.

Och sen har vi mamma och pappa, min konstanta koppling till verkligheten och alltid fulla av omtanke.

Och en anonym ros-skickare som håller på att driva mig till lite lätt vansinne. Har frågat de jag kan tänka mig (eller ja, de flesta i alla fall), men eftersom det är så osannolikt att någon alls skulle skicka blommor till mig att jag inte riktigt kan komma på vem som ligger bakom det. Med tanke på kortet känner du mig antingen väldigt väl, eller hade tur när du skrev kortet. Känns som det förra.

Kommentera!

Post Navigation