Tom kalender

Med nästan 200 nerladdningar från min site, och tydligen uppladdat och spritt på annat håll utan nämnvärd cred, och sammantaget tre personer som sagt tack, så blir bildtentakompendiet definitivt det sista jag lägger upp gratis. Sån är jag.

På fredag är det dags för bildtenta för t10. Jag är fortfarande ganska förvånad över att jag inte behöver skriva den. Bildtentan ligger som ett mörkt moln över utbildningen, eller låg åtminstone över mig ungefär från det att jag klarat stadietentan på termin fem, och att jag bara behövde skriva den en gång var alldeles galet.

För egen del rullar livet nu på. Lugnt och stilla men ändå så snabbt.

När jag pratade med H konstaterade jag att jag nu verkligen måste ha varvat ner – plötsligt är min kalender i princip tom, och det är bara jätteskönt. Tidigare under hösten hade jag behov av att fylla kalendern med diverse aktiviteter, från amanuensande till kompisträffar. Jag tycker fortfarande att det är trevligt att träffa kompisar, men att vakna och ha det helt tomt i min kalender är lika trevligt. Jag är helt lugn med att min dag består av att ta hand om Liten och att ta hand om hemmet. Jag har visst gått och blivit något av en hemmafru, och är förvånansvärt okej med det. Det är ju ingenting som kommer förbli särskilt länge, i slutet av januari drar stressen igång igen, även om den förhoppningsvis blir lite mildare i och med det plugg jag ändå fått gjort den här hösten, när Liten sovit i famnen.

Det har uppstått ett inre lugn den här hösten, som är mycket behagligt. Jag hoppas att jag kan bevara det.

6 Thoughts on “Tom kalender

 1. Anna Nilsson on 20 November 2015 at 07:28 said:

  Hej! Inte varit inne här på ett tag , men det klart du ska ha tack för allt jobb du gör och gjort! Tack!
  Ibland tror jag att man glömmer bort att skriva tack, jag är iaf generellt en ganska passiv person på internet och skriver sällan kommentarer över huvudtaget. Men det klart man blir glad av ett tack, jag blir ju väldigt glad av dina fina verk!
  Skönt att hitta lugnet! Känns långt bort på T7!

 2. admin on 20 November 2015 at 08:26 said:

  Tack själv, väldigt kul att få vakna till en så trevlig kommentar :) nej, på t7 känner man inte lugnet, det vet jag mycket väl – inte minst efter “ledigheten” på t6… men kämpa på, och hoppas du får/har bra placeringar!

 3. Hej!

  Jag vill också tacka för att du delar med dig av dina kunskaper genom dina kompendium! Jag vet att det är många som använder det som komplement, och det är tråkigt att berömmet inte kommer fram till dig! Tittar in på din blogg ibland, för att jag tycker att det är mysigt och inspirerande att läsa dina tankar om läkarprogrammet och annat i livet!

  Hoppas att du njuter av den lediga höstterminen! :)

  /T6

 4. admin on 20 November 2015 at 15:24 said:

  Kul att höra! :) Jag njuter absolut, hoppas T6 går bra för dig :)

 5. Hallå! Jag vill också passa på att säga tack! Känner igen mig i första kommentaren då jag också är en väldigt passiv person på internet som sällan skriver kommentar, men du förtjänar faktiskt all cred du kan få! Har själv inte använt dina kompendier då jag lär mig bäst av att skriva mina egna, men jag vet många som har gjort och som fått ett riktigt bra stöd i dem.

  Så mitt beröm går framförallt till din blogg! Den är insiktsfull, du blandar lättsamma och tyngre ämnen på ett väldigt bra sätt och man får som regel alltid någonting att fundera över när man kikar in här. Verkligen toppen! Det är dessutom väldigt skönt att kunna läsa en blogg där fokus inte bara ligger på ytliga saker utan faktiskt har innehåll. Bra jobbat!

  För att bryta min “trend” att inte använda andras anteckningar så kikade jag lite snabbt på ditt bildkompendium och det såg väldigt väldigt bra ut, så det passade jag faktiskt på att ladda ner även om jag bara går termin 6 just nu. Hoppas och tror att jag kan få nytta av det!

  Ha det fint, du gör som sagt ett toppenjobb!

 6. admin on 28 November 2015 at 19:32 said:

  Kul att du tycker att bloggen är givande, det är alltid skoj att höra :) Hoppas du har någon nytta av kompendiet du laddade ner trots allt!

Kommentera!

Post Navigation