Vår på gång…

Dagarna försvinner fortare än kvickt – vi är en bit in i mars redan, och våren verkar fundera på om den ska ta för sig ordentligt, eller om den ska låta vintern sitta i förarsätet ett tag till. I söndags var det femton grader varmt i skuggan, alldeles underbart. Passande dag dessutom, när L roade sig med att gräva upp halva vår uppfart för att gräva ner fiberkabeln. Han hade gjort några meter på fredagen och några på lördagen, men det var rätt många meter kvar av vår 37 meter långa uppfart. Dessutom hade något geni för längesedan bestämt sig för att fylla upp i marken med stora stenbumlingar på uppemot och över 20 kg, vilka L fick lirka loss och lyfta bort för att få kabeln på plats.

Själv fortsatte jag med uppackandet. Jag har gjort större delen av uppackandet, vilket lett till att L knappt hittar i huset. Han blir något frustrerad när han ska laga middag, får man ju säga. Spännande på riktigt blir det när jag inte heller vet var det är, för det har jag glömt.

I lördags träffade vi några av Ls AT-kompisar för en brunch på Babettes. Det var trevligt, även om jag tyckte att det saknades en del för att kalla det en äkta brunch. Men gott med pannkakor och fri tillgång till varm choklad…

Har hunnit plugga en del också de senaste dagarna, kommit en bit på väg i mitt T10-kompendium och till och med börjat nosa lite på bildtentaplugg. Knappt, men ändå. Varje liten grej räknas. Men tidsbrist är definitivt en grej. Varje kväll kollapsar både jag och L i säng och jag brukar sova inom någon minut. Blir liksom så – bara igår kväll var L på spinning, jag gick och mötte honom när han skulle gå hem, och sen körde vi iväg och köpte en begagnad Billy-bokhylla till biblioteket (vi har ett bibliotek, ’cause we’re awesome… eller nördiga, nåt av det), innan vi vid halv 9-tiden ställde oss och gjorde middag. Då är man lite trött när klockan blir tio.

Men det blir allt mer hemtrevligt här. På söndag kommer Ls föräldrar hit – hans mamma har inte sett huset. Det har inte mina föräldrar heller, och de (läs: mamma) är väldigt nyfikna. De får vänta ett par veckor till, i påsk kommer de hit…

Kommentera!

Post Navigation