14 nya FB-vänner på en dag

Så var nollningen verkligen helt slut och över på alla sätt. Den var väl det igår, egentligen, i och med BVC:n, men idag var det “mysstund och avslutning” med film i Berzeliussalen. Det blev också en titt på de bilder som tagits under nollningen; en del roliga minnen att påminnas om.

Måste säga att det varit en riktigt bra nollning. All heder åt T2:orna som ordnat alltihopa – det har tveklöst tagit mängder med tid och energi i anspråk. Så, ett enormt tack till Superfaddrar, hjälpfaddrar, fejknollor, och givetvis Fadderiet. Har säkert glömt någon. Därför sammanfattar vi det som, Alla T2:or som var involverade. Och eventuellt T3:or, för där var några sådana också.

Jag har varit med på i runda slängar hälften av nollningen (vilket var precis så mycket jag sa i nolleenkäten som skickades in i somras att jag skulle vara med), vilket känts ganska lagom. Jag har säkerligen missat vissa roligheter, men så har jag en gräns för hur social jag orkar vara. Det har varit otroligt skönt att kunna åka hem och sätta sig vid datorn och vara helt ensam, istället för att hela tiden vara omringad av människor. Och dessutom har jag hunnit träna, vilket definitivt är prioriterat, framför allt om man suttit ner hela dagen på föreläsningar och liknande.

Idag har vi kursare, förutom att titta på Avatar (tredje gången, fortfarande bra men hade kunnat klippas lite kortare och jag tycker fortfarande att Bad Guy är lite väl lik Governor Ratcliffe i Disneys Pocahontas och redan Ratcliffe är alldeles för karikatyraktig för att kännas mänsklig – men det är väl inte utan att det påpekats ett antal gånger att hela Avatar är en underbar kombo av just Pocahontas och Fern Gully (den senare en sån där sockersöt barnfilm som jag älskade som liten)) i föreläsningssalen, varit sociala på nätet också. Jag har definitivt aldrig fått så många nya friend requests på en enda dag som jag fått idag. Väldigt roligt. Och då har jag ändå något sorts urvalskriterium om att jag åtminstone skall ha pratat med människan någon gång för att jag skall godkänna denne som vän. Fjorton nya har det blivit.

Bott i Linköping i lite över tre veckor.

Gått på läkarprogrammet i två veckor.

Tvåhundraarton veckor kvar… Typ.

Me still likes. Mamma och pappa konstaterar var och varannan gång vi Skypar att jag bara ler mig igenom hela samtalen. Så jag får nog sägas trivas här alldeles enormt väl.

3 Thoughts on “14 nya FB-vänner på en dag

  1. Lillebror on 13 September 2010 at 06:55 said:

    218 veckor kvar. Hmm, jag ligger i la med mina cirka 36 veckor kvar. Men anda lar jag ha fler veckor med sol och varme under mina 36 an du har under dina 218… :P

  2. …mupp-unge :p Du vet att du kommer hem till Sverige igen förr eller senare!

  3. Tacka T2:orna genom att vara med på nollningen själv nästa år!

Kommentera!

Post Navigation