4 650 kr!

Idag är det den första november (hur gick det till?) och min drive för Läkare Utan Gränser är därmed över. Det kom in ett par sista-dagen-beställningar, så totalen ser ut så här:

4 650  kr insamlade!

Whoo! 3 200 kr har skickats direkt till Läkare Utan Gränser och kvar är således 1 450 kr som jag skickar iväg. Eftersom jag gillar jämna siffror tänker jag avrunda uppåt och skicka iväg en 1 500 kr istället.

Nyss ivägskickade pengar!

Nyss ivägskickade pengar!

Omgjort i kompendier motsvarar summan 93 st, vilket inte känns helt illa pinkat (även om inte alla som gett har önskat kompendier i utbyte).

Stooort tack till alla som varit med!

För övrigt är det nu helg och min vistelse i Västervik är över för terminen. Det har varit skoj i Västervik, mycket bra klinik och väldigt lärorikt, men jag ska definitivt inte sticka under stol med att det är skönt att vara hemma igen. Att pendla varje vecka är krävande på ett sätt man inte förstår förrän man är inne i det. Eller också är det bara jag som tycker att det är jobbigt, vad vet jag.

Nu väntar två veckor FoF. Vi ska på något studiebesök i Norrköping och vi ska till rättsmedicin och vara med på en obduktion där, och vi ska åka iväg på internat. Så helt klar med det där åka-iväget är jag ju inte. Men nästan. Internatet är inte lika långt bort och kommer vara måndag till onsdag. Vi får inte åka hem på kvällarna, har de varit väääldigt noga med att påpeka.

Innan dess är det lite helg kvar. Pysslande med allt som har med lägenhetsförsäljning och husköp att göra står på planeringen. Och plugg.

Och att ta det lite lugnt.

Kommentera!

Post Navigation