400 högskolepoäng and counting

T1 avklarad.

Det förväntades tydligen att jag skulle blogga om saken, men jag har inte varit hemma (och är fortfarande inte hemma) så: T1:B-tentan passerades. Med flying colors eller utan har jag inte en aning om; tänker hämta ut tentan på fredag eller så. Strimma imorgon, så då har jag inte tid. Men jag är inte så brydd med det exakta resultatet – det är över 60% i alla fall vilket är vad som räknas.

Dagens största grattis kan dock inte sägas gå till mig, utan till A som lyckades med bedriften att på fem dagar tenta av både T1 och T2. Grymt imponerande.

I övrigt är jag lite trött och lite förkyld och inte det minsta förtjust i statistiken vi för närvarande tvingas hålla på med (jag läste statistik för fem år sedan i någon psykologikurs och det var mer än tillräckligt; jag hade någon idé om att jag efter de 7,5 hp inte skulle läsa mer statistik igen någonsin. Ungefär som att jag aldrig skulle salstenta igen efter rättspsykologin…).

Har nu över 400 högskolepoäng.

Kommentera!

Post Navigation