Dags att börja skriva

Aaaaaallt det här ska jag kunna i januari.

Aaaaaallt det här ska jag kunna i januari. Svart är skrivet, rött är det inte. Det mesta som är skrivet är kopierat från tidigare terminer, för vi har trots allt mycket repetition.

Har påbörjat mitt T9-kompendium. Det känns vid det här laget nästan lite speciellt och kul att få starta ett nytt dokument och sätta färgen på det.

Och sedan inser man att frick, jag ska ju fylla det här med maaaassor av text och då är det inte lika kul längre.

Men ändå.

T9.

Kompendium nummer 6 eller 7 beroende på om man räknar T2-kompendierna eller inte. De är ju inte lika fina som de senare, men de är nerladdade 2000 respektive 28000 gånger, så förhoppningsvis har de ändå hjälpt en och annan. Snart når jag också 350 sålda kompendier. Det är fortfarande kul varenda gång jag får ett mail från någon som vill köpa.

Anyway, T9. Åttatusenmiljoner grejer att skriva om (allt rött i bilden ovan). Gjorde en innehållsförteckning utifrån våra terminsmål och nu är det bara till att lära sig allt. Skriva, rita och läsa. Maken tycker ju att ortopedi är fantastiskt kul, jag är hittills inte lika övertygad. Men det ska bli trevligt med placeringen i Västervik, har hört en hel del gott om deras sjukhus och ortopedavdelning.

För närvarande har jag fått min andra placering för terminen, kortkorta placeringen onkologen, godkänd. Det var en grymt bra placering och jag hade inte haft något emot att vara där längre. Många, många tankar om livet och döden.

Nästa vecka är det Strimma 2, med videoinspelade samtal med proffspatienter, som väntar. Jag tycker inte om att bli filmad, men det blir förhoppningsvis lärorikt.

Och nu ska jag dra iväg på 1-årskalas och ta med min roligaste tårta hittills. Oj vad den tog tid, men det är ju hur kul som helst (det är därför den tar tid, för jag hittar alltid mer jag vill göra). Pirattema, enligt önskemål från ettåringens mamma. Bilder kommer senare.

Kommentera!

Post Navigation