Det går upp och det går ner

Jag brukar aldrig hålla till på skolan på tenta-P eftersom jag alltid har pluggat hemma och tentagruppat hemma med E, men den här terminen är det ju lite förändrat. Min nya tentagrupp håller till på skolan så att vi sitter och går igenom dagens plugg och extentafrågor mellan 17 och 20 på kvällen, vilket funkar jättebra. Har alltid lärt mig massor av tentagrupp, man får höra vad andra fokuserat på som man själv missat, och absorberar vilken typ av information som kan tänkas vara relevant att kunna inför tentan.

Obstetriken och gyn kändes rätt bra, vettiga frågor och saker jag kände att jag kunde okej. Efter tre dagar av “bra” frågor och fall kände vi i tentagruppen att det här nog kunde gå vägen – och sen kom vi till barn och nåt omöjligt fall om osteomyelit som vi inte varit i närheten på hela terminen, och då kändes det med ens sämre.

Det går upp och det går ner. Som alltid.

Har besökt biblioteket och läsesalen när jag varit på skolan också, och det är fascinerande och en aningen scary hur många jag sett som suttit med mina kompendier. Väldigt udda känsla. Just eftersom jag knappt varit på skolan under tenta-P tidigare har jag liksom aldrig riktigt stött på det. Men kul. Hoppas de gör nytta. Och att jag skrivit rätt i dem.

Om bara drygt en vecka är det dags för examen. Nästa vecka kommer försvinna i ett virrvarr av tenta och förberedelser inför examensdagen…

Kommentera!

Post Navigation