Engagement session!

I söndags fotograferades vi. Grymt duktiga fotograf Malin Björkholm kom till Linköping för att prata lite inför bröllopet och göra en så kallad engagement-session. Vi skulle få fina bilder i helt vanliga kläder, bara jag och L. Jag hade sedan tidigare konstaterat att Eklandskapet borde vara en optimal plats för mysiga bilder och så här på höstkanten är skogen underbart vacker i allsköns färger. Det enda vi inte kunde bestämma över var vädret, men det blev över all förväntan. Solen tittade fram mellan småmoln här och där och badade oss i perfekt ljus.

Varken L eller jag är särskilt vana vid att bli fotograferade, även om jag är väldigt mycket mer van tror jag. Jag trivs framför kameran och har alltid varit lagom mycket linslus. Framför en professionell fotograf har jag dock inte stått, om man inte räknar med skolfotona och det gör jag inte, sedan jag var i fyraårsåldern och var barnmodell bredvid mamma. Således var situationen lagom ny för mig också. Det spelade ingen större roll – Malin gjorde oss bekväma och vi skulle ju bara vara oss själva, så det blev inte ett problem. Vi fick pussas och kramas och hålla om varandra. Helt okej. :)

Nedan, ett urval av bilder – de jag tycker bäst om (typ. om jag måste välja.). Malin har lagt upp fler på sin blogg.

Spellevinkig L och jag har det mysigt.

Puss på dig älskling!

Söta ihop… tycker jag :)

Vi hade väldigt roligt. “Håll henne så hårt att du nästan lyfter henne!” sa Malin, och L följde order. Jag kunde inte hålla mig för skratt.

Kommentera!

Post Navigation