Ett första blogginlägg

Jaa, hej och välkomna till min blogg. Inte för att jag planerar att ha någon större aktivitet här på ett tag – först måste jag ju faktiskt komma in på drömutbildningen, för att kunna skriva om det – men jag måste ju prova och “Hello world!”-inlägget (WordPress standard-förstainlägg) gick mig på nerverna…

Vem är jag? Ja, är du här så känner du mig nog och har fått länken av mig. Om inte så – trevligt att råkas. Jag är en lite för sarkastisk, överutbildad tjugo-nånting tjej som har stora planer på att flytta från Sveriges tredje största stad till en… lite mindre. I juli/augusti får vi se hur det går med det. Innan dess har jag tre veckor i Ghana, som volontär på ett barnhem, två bröllop på olika platser i Sverige, och ett kampsportsläger inplanerat. Två dagars sommarjobb har jag också lyckats ådra mig.

Den här bloggen kommer framför allt att handla om läkarutbildningen. Och mitt nya liv i min nya stad i min shiny nya lägenhet. Fram till att allt det börjar lär här nog vara ganska tyst och när det väl har börjat kanske jag inte alls har tid att skriva blogg. Men det är väl tanken som räknas, eller hur var det nu?

One Thought on “Ett första blogginlägg

  1. Välkommen tillbaka till de skrivandes skara! :-)

Kommentera!

Post Navigation