Fem veckor avklarade…

Helgen har passerat, och fem av veckorna på T9 är till ända. Det går löjligt fort. Jag har hunnit undervisa sex labbar – det blev två spirometri, en blodtryck/perifera pulsar, och tre hjärt-lungstatus den här gången – vilket varit lika roligt som alltid. Kan labbarna och känner mig trygg med dem, vilket är en bra känsla.

Idag hade vi bara en föreläsning, och fem minuter information om nästa tema (FoF, när vi ska åka iväg på läger som vi absoluuut inte får åka hem från). Det var skönt att inte behöva sitta till 17, då kryper det i hela kroppen på mig.

Gick en runda i eklandskapet i eftermiddags. Vackert väder, vacker natur.

Pretty!

Pretty!

I helgen hann jag med att göra en kaka också. Morotskaka med frosting. Det är roligt att hålla på att leka med frosting… Och väldigt snabbt sätt att dekorera, jämfört med vad annat jag kan hålla på med. Kakan blev god, men väldigt, väldigt mättande. Delades med familjen S (delar av familjen i alla fall, det fanns vissa delar som rynkade på näsan och hellre ville ha glass).

Morotskaka

Morotskaka

Försöker nu motivera mig till att plugga, men det går sådär…

Kommentera!

Post Navigation