Flytt, del ett

Så var man på plats i nya lägenheten. Innan jag gör något annat så tackar jag mamma, pappa, lillebror, J och K för deras respektive krafttag för att få mig från Malmö till Linköping. Jag hade inte klarat det utan er :)

De senaste två dagarna har varit hektiska. Gårdagens flytt påbörjades redan 8 på morgonen då jag mötte J för att hämta vår lilla lastbil på OKQ8. Lilla lastbil = 22 kubikmeter yta för alla mina möbler. Stooor bil. Vid 8.45 var vi tillbaka på Fågelbacken för att börja lasta. Mamma, pappa och K hade redan börjat lyfta ner lådor från min lägenhet. Totalt var där väl i runda slängar 25 st, och därutöver tillkom alla möbler och annat jox. Säng, skrivbord, cykel, tavlor, och annat. Tiotusen rundor i trapporna (fjärde våningen!) och ingen behövde gå till gymmet efteråt, om vi säger så.

Katterna lastades på allra sist. De var väl mindre nöjda med att bli intryckta i en bur och inburna i en hemskt brummande sak.

Vid 11.30 kom vi iväg. Jag sa hejdå till mamma, pappa och H (ses i Rio!) och det var förvånansvärt osorgligt bara för att jag var så fantastiskt trött på Malmö och allt som hör därtill. Blir nog mer saknad av alla om ett par dagar, när jag börjar inse att jag faktiskt bor här och inte bara är på semester några dagar (det har jag ju trots allt varit ett antal gånger den här sommaren).

…jag skulle skriva hela det här inlägget nu, men jag bara orkar inte. Jag gick upp klockan 6.09 imorse när en fluga flög in i rummet och väckte mig, och eftersom vi skulle upp 7.15 tyckte jag det var lika bra att jag gick upp och började packa ur lådor. Mamma ville ju ha ett antal tillbaka eftersom lillebror ska flytta. Sen har jag flängt runt och försökt få i ordning lägenheten hela dagen. Förmiddagen gick inte riktigt så bra som jag och J önskat (Ks delar gick ganska bra; han fick en hammare i handen och var sedan nöjd), men jag fick upp två lampor och gardinstänger. Eftermiddagen har gått ganska bra.

Fortsätter imorgon.

Kommentera!

Post Navigation