Första dagen av sista tenta-P

Första dagen av sista tenta-P (förhoppningsvis) är över.

Det brukar gå rätt mycket utför i mängden plugg för min del mot slutet av tenta-P, så det är alltid bra när det börjar bra (för att vara mig). Bra för att vara mig är 9-14 och 16.30-20. Däremellan lunch, lite gos med dottern och mannen, och träning. Träning är verkligen livsviktigt för mig under tenta-P, annars börjar det krypa i kroppen på mig och jag får inte ro till någonting.

Kvällsplugget var tentagrupp med nya tentagruppen, eftersom min gamla tentagruppskompis tog examen i januari och av någon anledning inte alls känner för att göra tenta-P för en tenta hon redan klarat (jag vet, tråkmåns). Det var trevligt i nya tentagruppen, och vi fick lagom mycket gjort på våra tre timmar.

Man är sådär motiverad till plugget på en lördag när alla andra är lediga, men jag försöker hitta motivationen i att om jag gör det här ordentligt och klarar den här tentan så är det inte någon mer tenta förrän det är dags för AT-tenta. Och det är rätt långt tills dess.

Skönt är också att det är ljust ute. Det är mycket bättre med sommartenta-P än vintertenta-P, då är det mörkt hela tiden och man blir så trött.

Imorgon är det andra dagen av sista tenta-P, efter dagens “normal graviditet och förlossning” är det nu dags för avvikande graviditet och förlossning…

Om två veckor har jag tagit examen.

Kommentera!

Post Navigation