Händer inte så mycket

Sista veckan på kirurgen avklarad. Har bland annat checkat av gastroskopi och koloskopi från listan på saker att se (båda två är undersökningar där man stoppar ner en slang i en kroppsöppning antingen uppe eller nere (dock inte samma slang till båda undersökningarna…), och längst ut finns det en kamera så man kan titta på en skärm och se vad som pågår inne i magsäcken/tarmen). Så det var väl bra det.

Nu väntar knappt två veckor FoF och sen tenta-P och sen är det tenta och sen är T8 förhoppningsvis något som kan checkas av som helhet. Vi får väl se. Efter att ha hunnit plugga en del de senaste dagarna har kompendiet växt med ett par sidor till, som det alltid brukar göra. Tenta-P ska dock bli ganska kul, för jag gillar det vi har läst den här terminen. Allting akut är skoj, det mesta på medicinsidan och det mesta på kirurgsidan är skoj. Och på tenta-P trillar polletten förhoppningsvis ner vad gäller… allt.

Först blir det helg och det är mestadels lugn och ro, förutom lite mindre lugn och ro imorgon kväll. I eftermiddag ska jag på massage hos Kinaterapi som har de tråkigaste lokalerna någonsin men den mest fantastiska massör jag någonsin varit hos. Min nacke och rygg behöver lite omvårdnad.

I övrigt händer det inte så mycket, vilket är varför det inte kommer upp så mycket på bloggen. Livet rullar på i en rasande hastighet, that’s all.

Kommentera!

Post Navigation