HELt slut! …not so much, really

Om jag har klarat den där tentan så är det den enklaste tentan jag gjort hittills av de 32 tentor jag hittills skrivit (25 salstentor, resterande olika varianter av hemtentor). Om jag inte har klarat den har jag inte en aning om vad jag ska göra nästa gång för att klara den.

Men det hela innebär nu att HEL-kursen förhoppningsvis är slut. Om det är så, så innebär det att jag nu har 395,5 hp, om jag räknat rätt med alla mina gamla poäng och annat (beräknat att HEL är 15 hp). Vilket är trevligt. Om än ganska onödigt :)

Vi har tre dagar ledigt till nästa kurs börjar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med de tre dagarna, men det löser sig nog. Eventuellt blir det en tur ut till Tornby igen för att köpa ramar till mina fototavlor, eftersom jag är trött på att bara ha två tavlor uppe.

I övrigt händer det inte särskilt mycket. Ska iväg och träna klockan sju, då blir det mer judo. Förhoppningsvis snöar det inte mer; det började snöa tidigare idag men höll lyckligtvis bara i sig i några minuter. Snö i oktober är, som konstaterat tidigare, inte okej.

Kommentera!

Post Navigation