Igår, idag och imorgon

Imorgon presenteras T6-arbetet och sedan ska det kunna strykas från to-do-listan som är läkarprogrammet.

Denna vecka tar teorin på T7 slut. Tre veckors praktik i Jönköping med infektion och röntgen följer, men det känns ganska mycket som att terminen är slut. Tenta-P kommer börja redan under Jönköpingsveckorna så att både jag och E kan åka iväg över jul och nyår.

Tänker tillbaka ett år till stadietentan. Det känns på en gång oändligt längesedan och inte alls.

Imorgon har vi mentorsträff. Samma sak där, på en gång oändligt längesedan man satt där och inte visste, inte kunde, inte hade skrivit sin första medicintenta – och samtidigt inte alls.

I helgen blir det Stockholm. Det ska bli riktigt skönt att åka iväg ett par dagar. Nu har det inte varit så tungt i skolan på sistone – var ju till och med ledig både torsdag och fredag förra veckan eftersom det var hälften av T6-presentationerna på torsdagen och vi flyttade fredagens basgrupp – men ändå. Träffa mamma och pappa, alltid bra.

Igår lärde vi oss en massa om sjukskrivning. Inte särskilt spännande, men matnyttigt inför våra framtida karriärer. Sjukskrivningar lär vi ju få skriva x antal.

Idag? Idag tänker jag öva på min T6-presentation, träna (och försöka bli av med min onda nacke), ha basgrupp och skriva något i kompendiet om sjukskrivning.

Och skriva ord som inte har med plugg att göra, åtminstone några hundra. Min roman närmar sig sitt slut. (Men precis som allt annat i mitt liv är det en del av något större och ska bli en nästa roman också.)

Kommentera!

Post Navigation