Jullovsdags

Och med det är T9 över. Utom den där tentan så klart, men det får man ju ignorera. Tills imorgon i alla fall, då börjar tenta-P.

Det har varit en rolig, tråkig, långsam och speedad termin. Ungefär som vanligt. Vissa delar är roliga, andra inte. Ortopedi, min make till trots, är inte min grej. Njurmedicin var trevligt. Vårdcentral, där jag började terminen, var som vanligt väldigt kul. Strimma II var givande.

OSCE-tentan är skön att nu ha bakom sig, det är en oväntat stor lättnad att ha gjort den. Den har hängt över oss hela terminen – och delar av förra, får jag nog minnas, när man tänkte på allt praktiskt man behövde ha gått igenom – och nu är det bara så skönt att slippa den. Ser tillbaka på den med ett leende, för i backspegeln var den skoj.

Är inte särskilt pepp inför morgondagens kick-off för julens tenta-P. Det som är väldigt bra är att vi slutar ovanligt tidigt (morgondagens basgrupp, det enda på schemat, givetvis flyttad) så att man hinner plugga en del innan jul och sedan kan ta ordentligt ledigt över jul. Det är inte kul att behöva sätta av tid på juldagen för att plugga (inte för att jag någonsin brukat göra det i någon större utsträckning, men då har jag haft dåligt samvete istället).

Kompendierna säljer ordentligt nu, märks att det snart är tenta-P. Kul är också att gå förbi en grupp T2:or i skolan och se dem sitta och bläddra i mina gamla T2-anteckningar. Då känner jag mig mer än lovligt stolt.

Och på tal om ingenting annat så var jag och L på julbord igår. Eller, “julbord”. Buffé mest. Men Shin Nori kallade det julbord. Det hade inte så mycket med julbord att göra, men galet gott var det. Mängder av asiatiska smårätter, varenda en ljuvligt god, och massor av sushi. De gjorde nytt hela tiden, fyllde på de små tallrikarna så att allt hela tiden var nytt och fräscht. Rekommenderas varmt.

Kommentera!

Post Navigation