Kontraster

Den här veckan har jag varit totala motsatsen till hur jag var i Ghana. I Ghana var det orakade ben, hår i konstant (och jag menar konstant! Dag som natt) hästsvans och fläta, och klädd i kläder som fick se ut ganska mycket som de ville. Tre dagar i samma tröja var det normala, mest för att jag ville ha någon ren t-shirt att åka hem i och jag hade totalt sju tröjor med mig. Bodde i Carins gröna shorts, enda gången jag tog mina egna längre byxor var på helgen.

Här hemma har det blivit tvärtom. Tjejigt värre med nya kläder om dagarna (vilket är helt naturligt, det är så det är hemma, men efter tre veckor i Ghana…), nyfärgat och nyklippt hår idag, håriga ben sedan länge borta. Träning på gym för att försöka sitt bästa att fortsätta hålla vikten på ungefär det jag kom hem med. Och så pricken över i:t – nya, snygga, högklackade skor till helgens bröllop. Högre klackar än nåt jag är van vid, så det blir en spännande kväll… i värsta fall får jag väl köra barfota mot slutet ^^

Packningen för veckan som kommer – då jag ska direkt från bröllopet i Göteborg till Oxelösund för att instruera på årets sommarläger i ju-jutsu – blir också lite udda. Gala-packning för bröllopet, och sen träningskläder för en hel vecka, inklusive två gi. Högklackade skor å ena sidan och slitna Ghana-sandaler å andra sidan.

Omväxling förnöjer.

Kommentera!

Post Navigation