Lataste dagen :)

Klöckan är strax efter nio och L har just rakat av sig mustachen inför morgondagens dykutflykt. Två dyk blir det, plus en tur med snorkling. Vi ser båda fram emot det enormt mycket – anledningen till att vi valde Egypten var trots allt den fantastiska dykningen landet erbjuder.

Dagen har varit den lugnaste jag kan minnas sedan augusti, innan skolstart. Vi sov så länge vi ville – vilket innebar ca 11 timmar, efter en tidig läggdags igår när vi var helt slut – och avnjöt därefter hotellfrukostbuffé. Efter insmörjning tog vi plats vid poolen och det var alldeles lagom varmt för att bada och ligga och mysa.

Även till lunch blev det buffé – det är vad som gäller hela veckan med all inclusive – och även det var gott. Fortsatte liggandet vid poolen, för min del med en god bok och för Ls del med en massa badande. Avslutade vid en annan pool, den som är “sportpool” med tre vattenruchkanor, nån typ av mål för att köra sport och ordentligt hög musik. Det finns fem stora pooler på olika ställen på hotellet, tre uppvärmda till behagliga 25-26 grader och de övriga två kalla.

En tur ner på stan blev det efter middagen, och då inhandlades en ny outfit till L – badbyxor som faktiskt verkar vara Billabong även om det är osannolikt, ett par skor och en tröja, samt snorkel och mask i rosa till mig. Det hela för en stor peng av 300 egyptiska dollar, vilket motsvarar lite drygt 300 svenska kronor… Helt okej pris.

Nu är det dags att sova. Hoppas att alla har det bra där hemma!

Kommentera!

Post Navigation