Lite trött

Jag lägger upp grejer för att vara schysst. Det ligger vid det här laget en hel del gratisgrejer för läk på bloggen och det är mest för att vara snäll. Hjälpa där jag kan hjälpa, med grejer jag ändå gör.

Men.

Man blir lite trött.

Bildtentakompendiet lades upp för ett dygn sedan och har i skrivande stund laddats ner 46 gånger.

Övrigt som ligger uppe? Bland annat: anatomianteckningarna från T2, nerladdade 3126 gånger. Övriga T2-anteckningar, 4282 gånger. EKG-uppgiften 3834 gånger. Och så vidare. Allt jag lägger upp laddas ner. Många gånger.

För bildtentakompendiet har jag hittills inte fått ett enda tack eller någon som sagt att de laddat hem det. Knappt för övriga kompendier heller, trots att det uppenbarligen är ett par tusen som tagit hem dem. Ett fåtal skickar ett tack (eller ett “jag använde dina anteckningar förra terminen och de var bra”) när de beställer terminskompendierna, men även där är ganska sällsynt.

Jag kräver inte att alla ska höra av sig, det vore fånigt att önska. Jag skulle bara vilja, då och då, att någon faktiskt sa något. Att de använder det jag lägger upp, att det hjälpt dem, att det är något bra. Annars kan jag ju lika gärna låta bli.

4 Thoughts on “Lite trött

 1. Anders on 12 November 2015 at 18:17 said:

  Fullt förståeligt; har bara kikat, och inte ens börjat plugga till läkare, eller i Linköping, fast tack ändå (flera bilder bar bra att ha i en annan kurs i anatomi & fysiologi :)!

 2. admin on 12 November 2015 at 21:03 said:

  Kul att det kan komma till användning även på annat håll :)

 3. Ulrika on 12 November 2015 at 21:09 said:

  Dina T2 anteckningar gjorde mitt tenta-P VT14 så mycket bättre! Ett lite sent, men stort, tack för det :) Från en grön till en annan B-)

 4. admin on 12 November 2015 at 21:52 said:

  Hehe, kul att höra :)

Kommentera!

Post Navigation