Ljuva sommartid

Det känns som att tenta-P närmar sig, inte bara för mig och min klass, utan även för övriga. Besöksfrekvensen för mina anteckningsinlägg har ökat lavinartat och nedladdningarna av de PDF:er som ligger online likaså.

Det här är kul:

Massor av nedladdningar :)

Över 400  nedladdningar av T2-anteckningarna och det närmar sig 400 med anatomianteckningarna. Det gör lilla mig lite stolt över mig själv (och det är en stor grej för mig att vara stolt över mig själv). Att EKG-uppgiften skulle vara så populär var dock oväntat.

Själv ockuperade jag igår skolprintern i en halvtimme för att printa T4-kompendiet, vilket jag planerar att använda som enda grund till plugg för tenta-P. Det hela kommer att vara enligt principen att så djupt som jag gått in i det är så djupt jag orkar ens försöka lära mig, och om de ställer frågor på mer detaljer så får jag väl helt enkelt kugga. Förhoppningsvis gör jag inte det; det vore trevligt att klara även denna tenta, framför allt eftersom Mauritius är bokad över omtentan. Oavsett vad innebär det hela i alla fall att sommaren kommer bli ledig pluggmässigt, eftersom jag inte kommer plugga till omtentan.

I helt andra nyheter har det varit helt fantastiskt väder under dagen. Eklandskapet har återfått sin fantastiska färg:

Grönt, grönt, grönt!

Jag kommer aldrig att tröttna på den här perioden, då försiktig vår övergår i grönskande sommar. När man kan njuta av att traska hem från träningen i träningskläderna, utan att behöva bylsa på sig fem lager jackor och vinterskor. När knarrande snö är ett minne blott, så långt bort som det bara går. När glass är den föredragna maträtten och man kan sitta på en varm sten och äta lunch med den man tycker om. Ljuva sommartid.

Tänk nu om bara den där tentajäkeln kunde försvinna. (Om 2,5 vecka försvinner den!)

 

Kommentera!

Post Navigation