Midsommar

Så är midsommar över, och vi går mot mörkare tider. Det senare tvingar jag mig själv att absolut inte tänka på, för det är ju bara deprimerande. Istället försöker jag njuta av den värmande solen och ljuset. Ljus är verkligen nödvändigt för mig, när det bara är mörkt och grått mår jag aldrig bra.

Midsommar var precis så lugnt och trevligt som jag önskade. God mat och trevligt sällskap på kvällen, innan dess lite promenad. Och lite golfbil, för lillebror med sin nyläkta hälsena kan inte gå arton hål på golfbanan, utan lånar istället goda vänners golfbil. L drömmer om en Porsche eller Maserati, men en golfbil är ganska kul den också.

L och lillebror i golfbilen.

L och lillebror i golfbilen.

På midsommardagen var inte lillebror med, så då gick jag, L, mamma och pappa på promenad i de vackra skogarna runtom Barsebäck golfklubb. Det finns en sjö där också som vi går runt ibland.

<3

<3

Mamma och pappa :)

Mamma och pappa :)

När lillebror sedan anlände gick L och han och slog på golfbollar på driving rangen. Jag är nöjd så länge L inte blir fullständigt biten av golfen, för golfgräsänka vill jag inte bli, men några bollar på driving rangen är ju helt okej. Vi åt lite lunch och sedan åkte jag och L hemåt igen. Precis som på vägen ner stannade vi till i Jönköping hos Ls föräldrar och åt lite och lekte med hundarna.

Hundskoj i Vättern.

Hundskoj i Vättern.

På det hela taget en mysig midsommarhelg. Igår jobbade jag på min bok – fixar med ett följebrev till första boken, och skrev dessutom 1500 ord på bok två. Känns bra att komma igång med nästa.

Idag är det dags att återgå till jobbet. Tredje och sista introduktionsveckan väntar, och på lördag är det dags att gå själv för första gången. Jag är inte särskilt nervös över att klara av övervakning och sånt, för det är ganska self-explanatory, men däremot att hitta i alla förråd. BRIVA har typ åtta olika förråd, minst, och logiken med vad som ligger var är inte helt uppenbar. Jag kommer nog att ha börjat hitta någotsånär när det är dags att sluta om drygt sex veckor…

Kommentera!

Post Navigation