Ny layout

Ny layout. För att jag kan. Och som vanligt när jag haft en layout länge blir den närmast efterföljande den raka motsatsen grafiskt sett. Den förra var färger och former, den nya är vit och grå och “sleek”. Började leka med det eftersom jag behövde återuppväcka lite CSS- och övrig kodningskunskap inför ett nytt jobb. Alltid bra att öva på sitt eget. Hoppas ni tycker om den – det gör jag i alla fall!

Dagarna är lugna. Både gårdagen och dagen hittills har mest lagts på det nya jobbet. Det tar ju sin tid när man ska koda. Gårdagen kryddades dock med lite bröllopsplanering också – och god sådan, till på köpet. Det var provning av bröllopsmeny som gällde. Vi ska ha restaurang Viktor som catering till vårt bröllop och fick komma dit efter stängning för att prova de rätter vi valt. Förrätterna spikades snabbt medan vi fortfarande är fundersamma på vad huvudrätten blir. Mycket information var det också. Patrik som äger restaurangen har caterat mat till Bjärka-Säby i tio år, så han kan ju onekligen mer än vi om saken.

Ikväll fortsätter det med bröllopsfixande – då ska inbjudningarna sättas samman och förberedas för utskick. De kommer att bli så fiiina. Tycker jag. Förhoppningsvis tycker våra gäster det också.

I andra nyheter snöar det ute idag. Måste säga att jag är extremt trött på snö nu. Var det inte vår förra veckan? Vill minnas värme. Drömde om den dag då jag kunde gå till träningen utan att klä på mig i mjukisbyxor utanpå träningsbyxorna, och tjock tröja och täckjacka och vantar och mössa och halsduk. Det kändes inte så långt bort då. Nu känns det oändligt långt bort igen. Snöfanskap.

Imorgon ska jag jobba. Det blir skönt, behöver ut och träffa folk och jobba är roligt. När SMS:et kom svarade jag inom en minut, så intresserad är jag av att jobba :)

Inte så mycket som händer. Men det är trevligt ibland det också.

One Thought on “Ny layout

  1. Gabriel on 20 August 2020 at 22:11 said:

    Hej,
    Så du har inget från T 1. ?

Kommentera!

Post Navigation