Packningsstatus: påbörjad

Så har man börjat packa. Och det går ju inte att komma undan – det är så otroligt tråkigt. Jag vet, jag vet, ny start, ny lägenhet, nytt allting – men tråååkigt.

Mamma åker upp med en hel hög av sakerna när vi ses i Linköping till helgen, vilket gör att jag börjar packa redan nu, trots att jag inte flyttar förrän om lite under en månad. Lakan, köksgrejer som inte används alltför ofta, ganska många DVD:er, en del fotoalbum och böcker… Kökslampan ska också med, för får vi upp den har vi ljus på något mer ställe i lägenheten än spotlightsen i köket. Verkar smart, även om det är ljust till sent om kvällarna numera. Måste se till att låna en luftmadrass också, för sängen åker ju av uppenbara skäl inte med upp förrän den 21 augusti. Dessutom ska jag ha 20 liter färg (“äggskalsvitt”) med mig så att vi kan måla om i lägenheten, och en stege, och städgrejer jag kan undvara (vilket med tanke på hur sällan jag städar kan anses vara det mesta…).

Och toapapper ska också med. Inte det första man tänker på, men det är ju inte mycket lönt att handla i Linköping när man har en halv bal ståendes på vinden.

Börjar bli mer än lovligt trött på alla papper jag har gällande saker jag måste fixa. Varje gång jag fixar något verkar nåt nytt komma fram. Men flyttbil (17 kubikmeter) är bokad. Elen i lägenheten fixad. Bestämt mig för tv/internet/teleleverantör. Pratat med ordföranden i föreningen om diverse. Och så vidare.

Jag fick välkomstpapperna från läkarprogrammet/LiU i veckan, det kanske jag inte skrev? Papper om nollning, kår, extracurriculära aktiviteter. Ett blad om en extra kurs i cellbiologi man kan gå, bara för att friska upp kunskaperna. Funderar på det. Mest får jag dock bara ett stort leende på läpparna när jag ser breven. “Hej! Grattis till Din plats på läkarprogrammet vid Hälsouniversitetet i Linköping!

Tack så mycket, liksom.

Kommentera!

Post Navigation