Påskledigt

Annandag påsk och denna underbara lilla ledighet lider mot sitt slut. Jag gillar att vara ledig. Verkligen. Och det här med fyradagarsveckor tycker jag att vi kan införa på permanent basis.

Var nog lite extra trött efter förra veckans alla nyheter. Att växla praktikplatser är krävande, och att då först börja på KAVA i måndags och vara på Medicinskt Centrum tisdag-onsdag för att sedan återvända till KAVA på torsdagen blev ganska mycket. Väldigt roligt, men mycket. Imorgon är det dags för urologen. Det blir bara fyra dagar, så återigen en placering jag knappt kommer hinna lära mig hitta till personalrummet innan det är dags att dra vidare, men ändå.

I fredags åkte vi till Barsebäck. Mamma och pappa kom tillbaka från Florida för nåt tag sedan och har varit där sedan dess. Jag tyckte att det var längesedan jag träffade mamma och pappa så jag ville åka ner och så följde L med (att ta tåget hade kostat oss 1300 kr/person enkel resa på fredagen, så det blev bil). Det blev som alltid promenader och vädret var bra i fredags och blev helt fantastiskt i lördags. Lillebror var också på besök och vi åt påsklunch med traditionella ägg och annat som ska vara i en påskbuffé, och på kvällen åt vi mer otraditionell påskmat i form av fantastisk oxfilé. Så gott. Till efterrätt gjorde mamma key lime pie, inspirerat av Florida där de tydligen ätit det i tid och otid. Gott var det i alla fall, det också.

Lillebror på drivingrangen igen efter sin skada :)

Lillebror böjer klubbor på drivingrangen igen efter sin skada :)

L och mamma!

L och mamma!

På promenad på stranden.

På promenad på stranden.

Tacos utomhus, första utelunchen 2014 (i Sverige, i alla fall).

Tacos utomhus, första utelunchen 2014 (i Sverige, i alla fall).

Jag fick också vara med på bild :)

Jag fick också vara med på bild :)

Sol! Mamma redan brun.

Sol! Mamma redan brun efter Florida…

Lillebror och jag.

Lillebror och jag.

Som sagt, även på lördagen blev det promenad och sedan lunch – ute! Det var uteätandepremiär, riktigt trevligt och varmt. På kvällen körde vi hemåt igen. Vädret var fortsatt fantastiskt, så vi tog the scenic route förbi Gränna och vidare. Det var oerhört vackert, Vättern alldeles stilla. Vi stannade till vid en utkiksplats där vi stannat förr och njöt av tystnaden och utsikten.

Stoppet utanför Gränna på vägen hem.

Stoppet utanför Gränna på vägen hem.

Igår en lugn dag, träffade familjen S och gjorde i övrigt inte många knop, och idag ytterligare en lugn dag. Perfekt sätt att spendera påsken. Har hunnit plugga lite grann också, vilket är skönt. Och idag tog L chansen för cykelpremiär för 2014. Borde vara ganska lagom väder för det och jag hoppas att han kommer tillbaka nöjd.

Det börjar verkligen bli vår...

Det börjar verkligen bli vår…

Kommentera!

Post Navigation