Pic spam: Nu se det snöar

Fick den tveksamma äran att vakna till snö och snöande. Jag vaknade visserligen utvilad klockan halv sju eftersom jag gick och la mig klockan nio igår, så det var skönt, men snö… not so much.

Och sen har det inte slutat.

Nu ligger det ett tjockt lager på marken. Vet inte riktigt hur tjock, men runt 8 cm är det nog. Det blåser lite, så det är svårt att avgöra.

Gick således till skolan. Hade basgrupp och vi är faktiskt duktiga. Inte lika förtjusta i vår handledare, dock, men det funkar. Nu har jag att läsa om befruktning och embryologi för de första tre veckorna fram till på fredag. Efter basgruppen gick jag och satte mig på biblioteket och stannade där till klockan tre – med trevligt avbrott för lunch med K och M – och hann därmed genom de första 16 dagarna. Det är helt fascinerande att det blir rätt så många gånger som det blir. Borde inte bli det, tycker man… massor som kan gå fel.

Därefter gick jag och tränade, i Korpens lokaler som ironiskt nog (med tanke på kylan ute) har värmeslag eftersom deras ventilation inte funkar som den ska. Men det gick att träna ändå – crosstrainer och löpband. Sen gick jag hem, tog lite bilder på vägen. Nu har jag mest lust att gå in och lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och sova till mars… nej förresten, maj. Större sannolikhet att snön är borta då.

Sjukhuset i snö.

Utanför mitt hus...

Knarrande under fötterna den 9 november: mina skoavtryck i snön.

Katterna vet hur man håller värmen när det snöar ute.

En fånig box!Tara

Fånig!Tara

Angel tycker också att Tara är fånig...

Jag har för övrigt en väldigt snäll granne på bottenplan här i huset. Under fika i söndags (varm choklad och äppelkaka FTW!) bad jag om skjuts för att hämta ett stort paket på Posten som jag annars haft stora svårigheter att få hem… kisarnas nya klösträd från tyska Ebay. Sagt och gjort, igår åkte vi och hämtade paketet.

Det nya klösträdet är vitt och 1,30 m högt. Katterna var visserligen mer förtjusta i kartongen än i klösträdet, men så är det alltid… :)

Nytt klösträd till pälsklingarna!

Angel visar hur man ligger i klösträdet :)

Kommentera!

Post Navigation