Random vardagsliv

Okej, så, mitt liv. Mitt liv när det inte händer mycket speciella saker (såsom Ghana, eller bröllop, eller sommarläger) är kanske inte det mest intressanta att blogga om. Åtminstone inte när jag tänker vägra att blogga om de delar av mitt liv som är det minsta såpa-liknande. Jag fick frågan på sommarlägret om vad jag bloggar om, om jag ersätter min dagbok med bloggen. Aldrig i livet. Tänk att skriva sina mest privata tankar på nätet för alla att se – allt från okända människor till föräldrar och kompisar. Nej tack. Det får stå i dagboken (för närvarande inne på min 45:e dagbok sedan jag började 1997) och ingen annanstans.

Däremot kan man ju skriva lite mer allmänt.

Under gårdagen satt jag och ringde 117 personer, alla nya elever på det naturvetenskapliga basåret på Malmö Högskola. MAH gör en grej av att ringa nya studenter och välkomna dem, höra efter om de tänkte tacka ja till sin plats och se om det finns några frågor. Jag fick tag på ungefär 80% av personerna på min lista, vilket jag tyckte var ganska stor framgång med tanke på att det är mitt i sommaren. Roligt var när jag kom några sidor in och fann en av mina gamla klasskompisar från högstadiet med på listan. Var ganska säker på att det var han, så jag var ju bara tvungen att fråga när jag väl ringde honom och visst hade jag rätt. Världen är liten ibland.

Idag har det mest varit förberedelse inför flytt. Det är tusen saker som skall ordnas – el i nya lägenheten, uppsägning av tidning och telefonabonnemang i nuvarande lägenheten, byte av försäkringar… med mera. Massor att göra.

Gårdagskvällen kanske också ska nämnas. Då tränade vi aikido och jag landade på huvudet. Inte överdrivet lyckat för någon som stod och lärde ut just aikidofall till elever på sommarlägret för en vecka sedan. Å andra sidan brukar John kanske inte ta i riiiiktigt så mycket när han kastar som han gjorde igår. Det blev vissa nack- och ryggsmärtor som resultat. Bättre idag. Tar det eventuellt nååågot lugnare nästa pass.

2 Thoughts on “Random vardagsliv

  1. John on 19 July 2010 at 11:07 said:

    My bad…

  2. admin on 19 July 2010 at 11:46 said:

    Indeed :p

Kommentera!

Post Navigation