Snart T2…

Dags att blogga igen. Varit bortrest på hemlig ort men är nu tillbaka igen och laddar inför T2. Har fått höra både det ena och det andra om termin två på läk här i Linköping; det mesta har varit att det är otroligt mycket att göra, väldigt långa dagar, och höga krav. Rörelseapparaten, en liten och lättöverskådlig sak – not.

Men det ska bli kul. Riktigt kul. Massor att göra är min stil, för lite att göra gör mig knas. Idag har jag haft det jätteledigt, men det är en dag efter en massa dagar med mycket att göra.

Lyckades fixa min tvättmaskin och är mäkta nöjd med mig själv över det. Tacksamt med klasskompisar som kan hjälpa till också – det kändes alltför riskabelt att på egen hand lägga ner tvättmaskinen och mecka i den. Meckandet gjorde jag visserligen oavsett (inte så mycket meckande eftersom jag räknat ut vad problemet var) men jag låg åtminstone inte med armen in under en tveksamt upp-pallad tvättmaskin. Det var lite dumt gjort, methinks. Även om jag tog fram mobilen så att jag hade den i närheten om nåt skulle hända – typ att den 60 kg tunga tvättmaskinen föll ner på min arm…

Aja, ibland är jag väl inte det mest begåvade. Men det gick att lösa i slutändan utan att ta hit en servicekille som tar 1 200 kr i timmen. Finns roligare saker att lägga pengarna på.

Vet inte hur mycket jag kommer blogga framöver. Kommer att ha enormt mycket att göra. Men vi får se, jag tycker om att skriva här.

Kommentera!

Post Navigation