Snart…

Två dagar kvar. En och en halv, mer, egentligen. Den är snart här, verkligen snartsnartsnart. Bröllopsdagen. Jag blir fru.

Det har varit bråda dagar av skönhetsfix och sistaminutengrejer. Igår hade jag köpt Let’s Deal-deal på pedikyr för både mig och L. Det var trevligt, men inte ett ställe jag tyckte var så mysigt att jag kommer tillbaka till. JW Nagel & Vax kan jag däremot rekommendera för vaxning, likaså Salong Klara för ögonfransförlängning. Salong Klara gör ju min bruduppsättning också…

Fick fina naglar idag också. Blivande svägerskan D (Salong Blå) gjorde kalasfina naglar åt mig. Två timmars tjejsnack var inte utan att det var riktigt trevligt det också. Efteråt gick jag en runda med K, välbehövlig promenad.

L åkte hem till D och fick sina naglar gjorda efter att ha varit hos barberare och fått skägget ansat och håret uppe på huvudet klippt. Han är jättefin och tyckte att det var väldigt roligt med barberaren, så det ska han göra fler gånger. Själv gick jag hem efter att ha promenerat med K, och satte mig på soffan och tyckte att det var varmt och att jag var ganska trött. Det blir så. Det är så mycket att hålla reda på, så många saker vi planerat som jag hoppas blir rätt och fint och fantastiskt. Det är en dag vi lagt mer energi (och pengar) på än någon annan – jag vill att det blir underbart.

När L kom hem lastade vi in alla saker i bilen. Det är 100 liter alkoholfritt som vi handlade igår, det är 400 plastglas, det är 11 kilo godis, det är 45 festprogram och en hel massa andra saker. Imorgon blir det ytterligare grejer – blommor ska hämtas och medan jag pysslar på Bjärka-Säby åker L in och hämtar mamma, pappa och en hel massa alkohol. Massor av Champagne, vin och en hel del annat. Bilen kommer vara betydligt tyngre än vanligt…

Så imorgon blir det pynt.

Och sedan är det dags.

Dagen D.

Kommentera!

Post Navigation