Sommarjobb :)

Yay, sommarjobb!

Förmodligen. Ska trolla fram två referenser (vilket borde vara görbart) och träffa brukarna i fråga, men sen har jag förmodligen deltidsjobb över sommaren som personlig assistent. Var på intervju idag och det kändes riktigt bra. Nervös inför arbetsuppgifterna, men det hade inte spelat någon roll vad jag skulle göra – jag blir nervös inför nya saker. Och jag får givetvis gå bredvid någon dag i början så att jag inte lämnas ensam direkt.

Men rätt mängd jobb – några dagar per vecka, möjligen upp till sex dagar men oftast runt fyra – och rätt mängd veckor – 13 juni till siste juli. Sen ledig i augusti, så att man är uppvilad och fräsch för nya terminen. Lite pengar in och en känsla av att göra nytta, vilket nästan är ännu viktigare.

I övrigt fortsätter dagarna enligt schema. Idag har jag pluggat njure, och ska strax fortsätta – måste bara äta lite efter träningen, annars fungerar inte hjärnan.

Sätter upp anteckningar på min pluggvägg efter hand:

Pluggvägg :)

Det där är det hittills – hjärta, lungor, blodtryck, arbetsfysiologi och vad jag hunnit på njurarna. Utanför bilden finns statistik och på motsatt vägg de schematiska overviews jag gjorde tidigare under terminen för immunologin. Det kommer vara tämligen välfyllt när jag är färdig med tenta-p, tror jag.

Snart tenta-p-grupp igen, sen sova, sen rinse-and-repeat.

4 Thoughts on “Sommarjobb :)

  1. Grattis till jobbet! Ambitiös vägg, må jag säga. Ja, själv skulle jag kunna strypa njurarna just nu. =)

  2. Vilken snigg vägg – keep it up!

    Och njurarna ja, vilka jäbla helveten de är. Inte blir det bättre på klinterminer heller, låbar. Det enda jag kan om njurarna idag, eftersom jag redan tentat av allt njurrelaterat (thank god), är att de är njurformade.

  3. admin on 25 May 2011 at 13:24 said:

    Hehe – en av våra föreläsare sa, “Ja, det är mycket inom medicinen som är njurformat, förutom njurarna, som är bönformade.”

    Väggen lär växa jobbigt mycket ytterligare… :)

  4. Haha, den var bra!

Kommentera!

Post Navigation