Sommarloooov!

En av tjejerna i skolan sa tidigare i veckan, då jag stötte på henne i mikroskopisalen, att hon aldrig känt sig så välförtjänt av ett sommarlov som nu. Jag måste hålla med. Den rena mängd information jag tryckt in i huvudet de senaste veckorna – och för all del, hela den här terminen – är sanslös. Jag har lärt mig så enormt mycket roligt, fascinerande och coolt. Och en del som varit tråkigt, så klart, för inte ens medicin är bara roligt.

Nu är hela tentan gjord. Skriftliga i onsdags, muntliga/praktiska idag. Det blev en anatomistation, en histostation och en mikrobiologistation. Det bör ha gått okej i alla fall – nu får vi se om det var tillräckligt bra på skriftliga. Jag har verkligen ingen känsla för hur det gick på den.

Oavsett vad är det nu sommarlov. På riktigt. Även om vädret inte fattat det.

Sammanställde det sista på mitt anatomikompendium idag. Har plan på att göra tre – en för vardera av de stora T2-temana – och nu är anatomi/neuro färdigt:

Alla anteckningar från T2 finns nu här

Det är väl inte riktigt allt, men det är de bilder jag tycker är bra. En del finns i lite olika varianter. Vill ni ha, ta för all del. Kommentera gärna. Har åtminstone två kursare som frågat om dem :)

Nu är det lov i två veckor tills jag börjar jobba. Två dagars intro till jobbet under de veckorna – i övrigt ska jag bara vara ledig.

Fan vad skönt.

…vad gör man när man är ledig?

3 Thoughts on “Sommarloooov!

 1. Karin on 10 June 2011 at 17:25 said:

  Vilka fina antackningar du har gjort! Jag tar gärna del av övriga anteckningar när de är färdigsammanställda :) Ha ett skönt sommarlov!!

  /Karin

 2. Mishima on 13 October 2011 at 11:57 said:

  Herregud, helt underbart kompendium! Sammanfattar det absolut viktigaste. En vecka kvar till anatomitenta (GU), och jag börjar känna hopp!

 3. admin on 13 October 2011 at 12:12 said:

  Yay, trevligt att någon får nytta av det! Lycka till på tentan :)

Kommentera!

Post Navigation