Stress

Imorgon ska vi ha HLR-utbildning. A-HLR, mer specifikt, d v s avancerad HLR, för oss inom sjukvården. Inför denna utbildning ska vi ha gjort frågor på HLR-rådets hemsida. Till att börja med kan man väl bli lite trött när ansvariga inte skickar ut någon länk till frågesidorna, utan man får hitta dem själv, men sedan blir man verkligen jättetrött när siten inte fungerar som den ska. Eventuellt är det bara för mig, men siten slutar svara ungefär var tredje gång jag försöker ladda en ny sida. Vilket är enormt irriterande när man försöker ta sig igenom sida upp och sida ner med instuderingsfrågor. Vad gör man? Just nu kommer jag inte vidare oavsett hur mycket jag vill.

I andra nyheter är jag smått stressad. Som grund till detta finns framför allt AT-ansökningarna, men också annat – jobb jag borde hinna med, plugg jag borde hinna med, och så vidare. Det är ju inte så att terminen stannar upp och väntar medan jag sysslar med sånt där som har med livet efter utbildningen att göra. Upcoming events är artikeltenta, opponering på ett T6-arbete, tre intensiva dagar på Akuta verksamheter, två veckor på anestesin, en fältstudieuppgift och mot slutet av terminen, sista tentan. Just nu känns det väldigt långt borta.

Samtidigt, ändå inte. Igår hade jag Cellstrimma-basgruppen och det var väldigt roligt. De är duktiga. En av dem identifierade mig som Dr Cosmic (börjar det namnet kännas ganska fånigt? Ja. Någon kommenterade att min bananacosmicgirl-mail är lätt psykadelisk.), vilket jag aldrig riktigt vet vad jag ska säga om, förutom att bekräfta att det är jag. Det är ju inte någon hemlighet. Anyway, jämfört med dem är man ju snubblande nära målgången. Examen. Uj.

Strax ska jag gå och träna, för om det är något som gör mig avslappnad och reducerar ångest så är det att träna. En lång stund på crosstrainern och sedan styrketräning. Började med poledancing för ett par veckor sedan, och jag känner att styrka är bra. Det är hur jobbigt som helst, mycket värre än man tror, att köra poledancing, trots att jag bara är en väldigt väldigt ny nybörjare.

Nu har jag laddat om HLR-sidan hundra gånger utan att lyckas. Så trött.

Kommentera!

Post Navigation