Tenta-p och sommarjobb

Som vanligt är det så att då man accepterar att något inte kommer hända – som att jag kommer få sommarjobb – händer det. Eller ja, det har väl inte hänt än, men jag har i alla fall en intervju imorgon. Och det lät lovande. Hemtjänst hela sommaren i så fall, men inte heltid, vilket låter ganska bra. Vi får väl se.

Igår gjorde jag, efter prat med mamma och pappa, slag i saken och köpte divansoffan från Bauhaus. Ser fram emot att den kommer hit, även om jag håller andan när det gäller leveransen – men det är DHL och inte UPS, så förhoppningsvis går det bra. Mycket skönt att få det hemlevererat, det hade varit liiite svårt för mig att ta med mig soffan på cykeln från Norrköping som är det närmsta Bauhaus jag har.

I övrigt är det tentaplugg som gäller. Började halv nio imorse, har nu suttit i två timmar och tar mig således en välförtjänt paus. Repeterar hjärtat från i lördags och läser om blodtryck.

Igår var jag duktig och mikroskoperade i en timme i skolan, efter att ha tittat på Shotgun histology på YouTube. Jag får huvudvärk av mikroskopering, men en timme tvingade jag mig själv att sitta där. Och jag blir ganska snabbt bättre på det, även om det är en massa saker som är svåra att se, så om det kommer på tentan ska jag väl kunna skrapa ihop någon poäng på det. Tänkte mig försöka hinna mikroskopera någon mer gång under tenta-p; har lagt in lediga dagar då det skulle funka.

Nu blir det fem dagar (inklusive idag) av dagar som ser exakt likadana ut:

8.00                   vakna
8.30-11.30      plugg
11.30-12           lunch
12-14.30           plugg
15-16                  träna
17.00–>          tentagrupp
kväll                   återhämtning :)
22.30                 sova

Typ. Bra att veta vad som väntar, eller nåt.

One Thought on “Tenta-p och sommarjobb

  1. Snygg soffa! Om man bara hade haft en lite större balkong…. Kul med sommarjobbet också. :)

Kommentera!

Post Navigation