Tentan närmar sig…

2013 firades in med sedvanligt fyrverkeri och sånna där lanternor som korsade himlen i en hiskelig fart eftersom det råkade blåsa en massa. En av dem fastnade i ett träd, men det småregnade så det blev inte en brinnande skog av det.

Nyårsdagen var lugn som en filbunke. Läste igenom det jag skulle för min halvdag om immun innan E kom hit för tentagrupp på kvällen. Halvdagar var trevligt. Tänk om hela tenta-P kunde vara halvdagar. Tänk, för den delen, om tenta-P kunde vara över.

Om en vecka är det lov.

Idag drabbades jag av Tentastress. Sympaticuspåslag á la grande. Har, som vanligt under tenta-P, haft vissa sömnsvårigheter. Oftast inte så svårt att somna, men däremot kan jag vakna klockan sex, halv sju på morgonen och sedan inte somna om, antingen alls eller åtminstone inte på länge. Idag lyckades jag somna om och sedan (mar)drömde jag om att jag satt på tentan och inte kunde ett enda svar. Vaknade extremtrött och samtidigt med hjärtat i halsgropen. Känslan satt kvar ända tills jag gick och tränade – nästan en timmes crosstrainer drog all energi ur kroppen, vilket var helt nödvändigt. Är således väldigt trött nu, men betydligt mycket lugnare.

Det händer inte något särskilt spännande här i övrigt. Tenta-P tar liksom över livet. Den tid man inte pluggar borde man ändå plugga. Imorgon är det dags att repetera neuro. Förhoppningsvis kommer jag ihåg större delen av den från för någon månad sedan då vi tentade (utom lateral inhibition. det förstod jag inte då och jag tror inte att jag kommer förstå det nu.). Neuro två dagar, sedan följer tre dagar repetition och sedan är det dags för The Tenta From Hell.

Håll tummarna för mig på tisdag?

Kommentera!

Post Navigation