Tiden rusar på

Trots att det just nu inte är särskilt mycket till skola passerar dagarna i en rasande hastighet.

Helgen spenderades i Stockholm. Vi var på Bröllopsmässan på lördagen, och med “vi” menar jag att jag var där med L först, och när han tröttnade byttes han av av mamma. Pappa tog med L till någon bilaffär där han fick dregla över svindyra bilar, medan jag och mamma tittade på modevisning för brudklänningar och sådant. Det var en trevlig mässa, ganska lagom stor med ett varierande utbud av utställare. Det fanns gott om saker att smaka och man fick papper i mängder – jag tror att regnskogen gråter efter det där besöket. Men en del inspiration blev det och en del blev konstaterande att vi är säkra på att vi “hittat rätt” – vi är säkra på färgtema, jag på min brudklänning, på inbjudningskort och ungefär hur dukningen ska vara. Och så vidare. Med mamma hittade jag den tiara jag förmodligen kommer köpa.

Vi åt på någon trevlig restaurang på kvällen, med mat som inte var fullt så krånglig som den vi ibland äter ute i Stockholm. Gott var det oavsett. Gott var även fredagkvällens mamma-lagade middag.

Söndagen var grå men vi gick på promenad och sedan kom L:s syster och hennes sambo och åt fika innan vi tog tåget hem. Det var skönt att spendera helgen inte hemma. Är fortfarande ledsen över Tara och det är så klart ständiga påminnelser att vara i lägenheten.

Måndag blev det en halvdags jobb för mig och på tisdagen en heldag. Båda dagarna har det varit mycket att göra, även om jag tacksamt nog fick gå hem innan den värsta ruschen kom på måndagskvällen. Under natten mellan måndag och tisdag var det mängder av patienter, och den stackaren som var där längst kom klockan elva på måndagskvällen och fick gå hem först vid fyratiden på tisdagseftermiddagen. Det var dock mestadels patienter som faktiskt skulle vara på akuten (istället för på vårdcentralen eller hemma). Många pyssliga patienter att hålla på med och ett helt gäng orangeprioriterade.

På kvällen var det dansworkshop. Jag var en zombie i huvudet efter hela dagen på akuten, men kroppen var pigg. Tyvärr inte optimalt att vara zombie när man ska försöka lära sig koreografi. Det gick sådär. Kul ändå.

Idag har jag träffat E för fika och lite med hennes T6-projekt (ytterst lite. typ fem minuter av två och en halv timme.). Vi konstaterade båda att det är en udda känsla att inte ha en massa måsten med en massa skola och basgrupper och föreläsningar och annat. Man är så van vid det och nu är det bara våra projekt, som inte direkt tar upp hela vår tid.

I eftermiddag ska jag träffa en del av de deltagare som anmält sig till köldstudien. Vi har nästan tillräckligt med folk! Yay. Nästa vecka börjar vi köra folk i MR. Förhoppningsvis flyter allt på som det ska sen.

Kommentera!

Post Navigation