Väntar på examinator…

Sitter i skolan och väntar på att min examination från Cellstrimman ska börja. Tyvärr har vår lärare inte kommit trots att klockan är 13 minuter efter utsatt starttid, och vad värre är – vi har inte fått några mackor! Det är ju hela anledningen till att man gått den här kvällskursen: vi har fått stora sandwiches vid varje föreläsning. Nu har jag huvudvärk och är hungrig och inte alls på humör för 2,5 timme med fåniga presentationer…

Min grupp ska göra en presentation om en del av proteinsyntesen, närmare bestämt ett tRNA:s liv och leverne. Själv är jag dock ett mRNA. Det blir nog bra. Vi har faktiskt övat.

Postern till HEL är färdig. Mer färg än innehåll, känns det som.

På det hela taget dagis, som konstaterat tidigare.

Meeen min nya kurslitteratur är underbart komplicerad!

Kommentera!

Post Navigation